Background

Luaj shumë, fito shumë, bast


Bixhozi është një zgjedhje personale dhe asnjë shumë nuk "kërkohet". Nëse do të ndërmerret bixhozi, ai duhet të kufizohet vetëm në një shumë që mund ta përballoni ta humbni dhe që mund të menaxhohet me përgjegjësi. Kur dhe sa të luajë bixhoz duhet të vendoset duke marrë parasysh situatën personale të individit, përgjegjësitë financiare dhe mënyrën e përgjithshme të jetesës. Është e rëndësishme që gjithmonë të kuptoni rreziqet e lojërave të fatit dhe të jeni të vetëdijshëm për natyrën e tij të varur.

Prev Next